Kariyer ve İstihdam Fuarı

Kariyer ve İstihdam Fuarı

Avrupa Birliği tarafından finansa edilen ve Uluslararası Göç Politikaları Geliştirme Merkezi (ICMPD) tarafından T.C Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü Koordinasyonuyla yürütülen ENHANCER Projesi kapsamında İstanbul Gelişim Üniversitesi 'nde "Kariyer ve İstihdam Fuarı" düzenlendi.

My Business Partner Projesi çerçevesinde Uluslararası Değişim ve İş Birliği Koordinatörlüğü ve Kariyer Geliştirme Merkezi’nin katkılarıyla düzenlenmiş olan İstihdam ve Kariyer Fuarı’na tüm akademik ve idari personellerimizle öğrenci ve mezunlarımıza çeşitli sektör ve temsilcileri ile bir araya getirerek sektörleri daha yakından tanıma fırsatı ve istihdam olanağı sağlamış olduk.

Öğrencilerimize firmalarla birebir görüşme fırsatı sunmanın yanı sıra CV'lerini firmalara vererek iş ve staj şansı yakalamalarını sağladık.

PIC1  pıc

pıc2  pıc4