Kariyer Yönlendirme Uygulama ve Araştırma Merkezi -

Online Meslek Buluşmaları

gelişim üniversitesi
  1.   Kariyer Yönlendirme Uygulama ve Araştırma Merkezi
  2. İçerik


Online Meslek Buluşmaları


                                                                               UZMAN BULUŞMALARI 

1. Her sektörde önemli başarılara imza atan,  yapığı işe dair toplumda ufuk açıp farkındalık uyandıran başarılı kişileri Instagram üzerinden ağırlayarak TED X formatının soru cevap şeklinde 20 dakikalık yayınlar gerçekleştirerek üniversite öğrencilerinin kendi sektörlerinde hem kişisel anlamda hem de mesleki tekâmülü anlamında Nasıl Olunur’un yanıtlarını, doğrudan bulundukları alanda başarılı işler yapmış insanlardan duyarak farkındalık oluşturulması amaçlanmıştır. Girişimcilik, bilişim, havacılık, psikoloji, turizm gibi birçok alanları kapsayan duayenlerimiz tüm öğrenci ve mezunlarımıza motivasyon ve verimli çalışmanın yollarını anlatan yayınlar gerçekleştirmiştir.
 

                                                                    

2. Turizm sektörüne ilgilisi olan üniversite öğrencileri ve mezunlarının kariyer yolculuklarına destek olmak amacıyla alanında önemli isimler ağırlanarak online Instagram yayınları gerçekleştirilmiştir.


                                                                           

3. İŞKUR işbirliği ile Kariyer Geliştirme Merkezi’nin lider öğrencileri olan Akran Mentörlere online olarak eğitim düzenlenmiştir. Eğitim kapsamında “Lider kimdir?”, “İletişimin Önemi” konulu başlıklar ele alınmıştır.


                                                                              

4. İŞKUR işbirliği ile Kariyer Geliştirme Merkezi’nin lider öğrencileri olan Akran Mentörlere online olarak eğitim düzenlenmiştir. Eğitim kapsamında “21. Yy. nasıl öğrenci olunmalı ve yetkinlikler nelerdir?”, “Dijital okuryazarlığın İş Hayatındaki Önemi” konulu başlıklar ele alınmıştır.

                                                                           

5.Farklı sektörlerin duayen isimlerini öğrenci ve mezunlarımız ile buluşturarak farkındalıklarının artırılması amaçlanmıştır. Sekizinci bölümü Prof. Dr. Hakan Türkçapar  ile gerçekleştirilmiştir.

                                                                       

6.Farklı sektörlerin duayen isimlerini öğrenci ve mezunlarımız ile buluşturarak farkındalıklarının artırılması amaçlanmıştır. Sekizinci bölümü Dijital Baba sosyal medya kurucusu Orhan Toker ve Tink Genel Müdürü Zeynep Dereli ile gerçekleştirilmiştir.

                                                    

7.Farklı sektörlerin duayen isimlerini öğrenci ve mezunlarımız ile buluşturarak farkındalıklarının artırılması amaçlanmıştır. Sekizinci bölümü Prof. Dr. Sinan Canan ile gerçekleştirilmiştir.


                                                                             



8.Farklı sektörlerin duayen isimlerini öğrenci ve mezunlarımız ile buluşturarak farkındalıklarının artırılması amaçlanan çalışma kapsamında Prof. Dr. Nevzat Tarhan, Ahmet Kolik ağırlanmıştır.