Kariyer Yönlendirme Uygulama ve Araştırma Merkezi -

2. İçerik

Öz Şefkat Atölyesi

Kariyer Gelişim Serisi Öz Şefkat Atölyesi

Öğrenci ve mezunların kariyer gelişiminde gerekli yetkinlik ve becerilerini arttırmak üzere her hafta salı günleri düzenlenmektedir. 1 Kasım tarihinde ise Öz Şefkat üzerine atölye gerçekleştirildi.

Kariyer Gelişim Serisi ‘Stres Yönetimi Atölyesi’

Öğrenci ve mezunların kariyer gelişiminde gerekli yetkinlik ve becerilerini arttırmak üzere her hafta salı günleri düzenlenmektedir. 8 Kasım tarihinde ise Stres Yönetimi üzerine atölye gerçekleştirildi.

Kariyer Gelişim Serisi ‘Öz Güven Atölyesi’

Öğrenci ve mezunların kariyer gelişiminde gerekli yetkinlik ve becerilerini arttırmak üzere her hafta salı günleri düzenlenmektedir. 29 Kasım tarihinde ise Öz güven üzerine atölye gerçekleştirildi.

Kariyer Gelişim Serisi ‘Psikolojik Dayanıklılık Atölyesi’

Öğrenci ve mezunların kariyer gelişiminde ihtiyaç duydukları yetkinlik ve becerilerini arttırmak üzere her hafta salı günleri düzenlenmektedir. 20 Aralık tarihinde ise psikolojik dayanıklılığı arttırmanın yolları üzerine atölye gerçekleştirildi.